Ik ben Danielle van Dort en heb in maart 2011 Viedrus opgericht. Ik ben sinds 1993 werkzaam als psycholoog in de volwassenzorg, en heb ervaring opgedaan met een breed spectrum aan klachten en behandelingen. Zowel individuele- als groeps- als relatiebehandelingen.

Ik zie mezelf als een enthousiaste en pragmatisch werkende psycholoog. Voor mij is het belangrijk dat mensen zich bij mij dusdanig op hun gemak voelen, dat ze datgene wat ze ter sprake willen brengen, ook daadwerkelijk ter sprake durven brengen. In die zin besteed ik veel tijd aan het opbouwen van een goede relatie, afgestemd op het tempo van de cliënt (de een vertrouwt iemand sneller dan de ander). Daarnaast wil ik graag dat een cliënt na een gesprek/behandeling bij mij, niet alleen meer inzicht heeft gekregen in zijn of haar klachten, maar ook daadwerkelijk een vertaalslag weet te maken naar het dagelijks leven.

Naast mijn werk binnen de praktijk van Viedrus ben ik werkzaam op de afdeling Medische Psychologie van de Isala Klinieken te Zwolle.

Kwalificaties en registraties

 • Doctoraal Klinische & Gezondheidspsychologie
 • BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog; nummer 29049884425
 • BIG- geregistreerd als Psychotherapeut: nummer 49049884416
 • Ingeschreven in het Specialistenregister van Klinisch Psychologen: nummer 29049884425
 • Medisch Psycholoog LVMP
 • KOP-therapeut (kortdurende oncologische psychotherapie)
 • EMDR-therapeut
 • Mindfulness trainer

 


Ik ben Jorrit Schoot en sinds 2002 werkzaam in de psychologische zorg. Ik ben ervaren in de diagnostiek en behandeling van cliënten met verschillende psychische klachten, waaronder bijvoorbeeld de behandeling van depressie, post traumatische stress stoornis, angstklachten, burnout, rouwverwerking en klachten op het gebied van zelfbeeld. Ik vind het belangrijk om u te helpen op een transparante, doelgerichte manier en samen met u te onderzoeken welke stappen nodig zijn om de klachten te verminderen of beter met de problemen om te kunnen gaan.

Naast mijn werk bij Viedrus ben ik werkzaam op de afdeling Medische Psychologie van de Isala Klinieken

Registraties

 • Klinisch Psycholoog
 • Psychotherapeut
 • Congnitief gedragstherapeut
 • EMDR practitioner
 • Mindfulness trainer
 • Supervisor VGCT
Header Over Viedrus
Contactgegevens

Viedrus Psychotherapie&Coaching
Wilhelminastraat 3
7721CD Dalfsen

Telefoon: 0529-466313
Telefonisch spreekuur: dinsdagen en vrijdagen van 12.00-12.45

Openingstijden
Wij zijn geopend op dinsdag, dinsdagavond, woensdagochtend en vrijdag. 

Bij spoed of crisissituaties kunt u tijdens kantoortijden contact opnemen via telefoonnummer 06-10885780 (D. van Dort) of 06-48427662 (J. Schoot).
Let op: Wij zijn overdag regelmatig in gesprek met cliënten en ons streven is om tijdens een consult zo min mogelijk de telefoon op te nemen, omdat dit storend kan zijn voor betreffende cliënt. Spreekt u aub dan de voicemail in dan wordt u teruggebeld zodra de betreffende psycholoog beschikbaar is. Als er sprake is van acute crisis bel dan onmiddellijk een tweede keer terug, dan weten wij dat er sprake is van een crisissituatie. U kunt in dat geval ook altijd contact opnemen met uw eigen huisarts.
Voor spoedgevallen buiten kantoortijden dient u contact op te nemen met de Huisartsen Post (HAP) in uw reagio. Voor de regio Dalfsen/Zwolle is de huisartsenpost bereikbaar via telefoonnummer 0900-3336333
 

E-mail: info@viedrus.nl

Wilt u gericht contact met mw. van Dort of dhr. Schoot dan kunt u onderstaande mailadressen gebruiken:

Mw. van Dort: d.vandort@viedrus.nl
Dhr. Schoot: j.schoot@viedrus.nl

Aanmelden
Aanmelden dient schriftelijk te gebeuren door middel van het aanmeldformulier. U kunt dit formulier hier downloaden en invullen of het telefonisch bij de praktijk opvragen.

Voor verwijzers


Ga naar: contactformulier verwijzer

Hoe vindt u ons?
Onze praktijk bevindt zich aan de Wilhelminaweg 3 te Dalfsen. U kunt de praktijk bereiken via de zij-ingang die zich naast de ingang van Ter Stal bevindt. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping die u via de binnentrap kunt bereiken.Grotere kaart weergeven

Parkeren
In de direkte omgeving van de praktijk zijn voldoende parkeerplaatsen, waar u gratis kunt parkeren. De praktijk bevindt zich wel in een parkeerzone, dus het gebruik van een parkeerschijf is verplicht!

Openbaar vervoer
Dalfsen is bereikbaar met de trein. Bij het station kunt u met bus 167 richting Ommen (4 minuten lopen vanaf het station) naar het dorp reizen. U moet uitstappen bij halte Plijendal. Daarvandaan is het 8 minuten lopen naar de Wilhelminastraat.